Resebloggar från Travellerspoint

På gång

Heathrow

10 °C

IMG_0022

IMG_0022

NU sitter vi belåtna på Heathrow flygplats och inväntar vår avgång mot Hongkong. Efter vad som känns som en evighet av planering, tagg, mer planering och en del jobb har dagen äntligen kommit, nu drar vi iväg på resan. Dagen började lite olika för oss alla, men vi träffades runt halv 10 på Landvetter där vi tog farväl av nära och kära (en och annan tår utväxlades) innan vi gick igenom securityn och tog klivet in i morgondagen. Flyget till London gick halv 12, det var lite trångt och lite svettigt, även en skrikande unge var på plats men på det stora hela gick proceduren relativt smärtfritt. Väl i Heathrow började vi med att spana ut terminalen därifrån vårt flyg skulle gå och insåg att vi behövde förflytta oss med buss. Bussresan var relativt lång och Heathrows flygplats känns lite som en mindre stad där chaufförerna zick-zackar mellan säsongsanställda indier med rullväskor.

Nu har vi hunnit sätta oss ner på en servering, druckit en pint och haft en liten överläggning om vad som väntar de närmsta dagarna. Schemat just nu är:
Flyget går 17.15 och tar nästan 12 timmar innan vi landar i Hong Kong där vi har två timmar innan flyget till Vietnam går. Första stoppet på resan blir Saigon i södra Vietnam, inga förväntningar på denna Vietnamesiska storstad. Inbokade på en onödigt stor svit ska vi försöka ta oss an denna vita fläck på vår karta, vad som kommer hända är osäkert men förhoppningsvis kommer vi därifrån som lite mer själsligt berikade människor och med alla njurar i behåll.

Nu ska vi fortsätta revidera resemöjligheter i vår heliga skrift The Lonely Planet. Vi hörs i Vietnam!

IMG_0019

IMG_0019

Man bara garvar

Beer count: 8

Författat av Asientrippen 15:43 Arkiverat i England Tagged airport heathrow

EpostinläggFacebookStumbleUpon

Innehåll

Kommentarer

Rutinerat och planerat att bege sig till rätt terminal på eländesflygplatsen Heathrow. Hoppas att bagaget följde med också. Inte alls avundsjuk.

av Stefan

Imponerad att Ni hittade rätt. Nu till det spännande avsnittet när man reser kommer bagaget fram? Håller alla tummarna kram på Er allihopa från Gunilla

av Gunilla Örnmark

Sitter här på kontoret och ser på min klocka att den är 2106 i Vietnam, jag undrar samtidigt om dom små liven hittat till sitt hotell och har fått sitt bagage. Väntar med spänning på uppdatering av bloggen :-)

av Gunilla Örnmark

Ha en riktigt go resa! Hälsningar från Monica och Adam

av Monica Kvist

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Skriv dina Travellerspoint login upplysningar här

( Vad är detta? )

Om du ännu inte är medlem av Travellerspoint, kan du anmäla dig gratis.

Anmäl dig till Travellerspoint